Perşembe, Mayıs 27

kararsız bir yazı

beni en muzdarip eden huyum KARARSIZLIğım.Her konuda.Her alanda. Karar vermem mi gerekiyor durup bir an soluklanıyorum resmen.Eğer bu böyle olursa, akabinde şöyle böyle olabilir ya da bu şöyle olursa, böyle böyle de olabilir. O kadar yorucu ve bunaltıcı bir huy ki.İnsan kendi bile yorulabiliyor ara ara.Çevredekilerin serzenişlerine değinmiyorum bile.. İstediğini bilememekle, her yerde olmayı isteme arzusu güdülüyor bu alışkanlığı ne yazık ki.Ancak 'evet Bu' demek gibisi yoktur.(herhalde)
kafanızın dağınık kalmasına yol açar bir de .düşünceden düşünceye atlayan zihninizi bir de bu karar karmaşası sarar.daha da yorulursunuz..
evlerden ırak diyoruz ..bakalım törpülemeye çalışıyoruz bu yönümüzü.hem kimin yok ki törpülemeye çalıştığı huyu?
.
Bu gün Burak'ın kep töreni var.sonunda bir liseden mezun olacağına inanamıyoruz ailecek.geç olsun güç olmasın.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik vb. özlü sözleri sıralayabilirim bu konu hakkında.Ve annemle babamın özverisi için dünyada eşi benzeri bulunmaz diyebilirim.Daha sonra kafasını taşlara vurmaması için ellerinden gelenin çok ama çok fazlasını yaptılar.O da ilerde bunu çok daha iyi idrak edicek.o günleri bekliyoruz hevesle.
.
bu gün yarın ve ertesi günün planları hali hazırda..havalar ısınınca insanın da neşesi yerinde olmuyor değil..bakalım.bir de güzel haberler alsam.değişiklikler yaşasam iş hayatımda benden tatlısı olmayacak ya.bekliyoruz hıdır bey'i..
şahane hafta sonları hepimize!
ben Boluda olacağım.
esenlikler
yours
B*

*sapancadan..

4 yorum:

svl dedi ki...

Betülcüm yaa bende aynı öyleyim kararsız,gercekten kötü bir huy kararsızlıktan alacagım lazım olan bişeyleri bile heh tam istediğim gibi deyip alamıyorum.
Sana iyi gezlemerrr muck

Lunarita dedi ki...

Ah ben de tam tersinizim, hemen karar verir sonra da zaman zaman karar vermeden önce düşünüp-taşınmam gerektiğini öğütlerim kendime...
Orta yolu bulmak gerek :D

keLemek dedi ki...

sevalcim törpülemek gerek bu huyu.
vallahi zor oluyor böyle hayat.
cok zor hemde.
mucuk!

keLemek dedi ki...

Aynurcum
orta karar şart şekerciğim.
iki uç noktada kötü.
nasıl orta yolu bulacagız onu düşünelim biz =))
mucuk! (: