Salı, Nisan 27

Mertu$ka'ya Serzeniş.{брат }



Dün akşam düşündüm ve hatırlayamadığım bir mevzu oldu..Evet bu mevzu bizim ATLI ailesiyle ne zaman tanışıp nasıl bu kadar ezelden beridir tanışıyor havasında oluşumuz?soru buydu.ancak cevabı sisli bulutlar arkadasında kalıyordu zira ben milat olarak şu an oturtuğumuz eve taşındığımız seneyi gösterebilirim.kendilerini pek çok sever,evlerine 2.evim muamelesi yaparım...Şimdi sizlere biraz ATLIlardan bahsetmek istiyorum;


baba Atlı; inanımaz Kocaelisporlu, oldukça uzun ve Tarık Akan'a taş çıkartırcasına handsome, cool, otoriter bir karakter olarak gönülleri feth etmektedir.Bir zamanlar Fenerbahçeli olduğuna dair hurafeler var ama biz inanmak istemiyoruz tabi bir de benle uğraşır yok bu hiç olmamış gibilerinden sonra şaka şaka der (:

anne Atlı; Ben kendisine sadece 'İnci' derim.Öyle bir samimiyetimiz vardır.Zira birbirimize inanılmaz derecede benzeriz huy bakımından..böyle bir olay olsun ilk kimden duyulur tabi ki ya İnci den ya Betülden :)çünkü biz içi dışı bir hanımlarız!her daim mutfağında 3 (evet abartmıyorum) çeşit tatlı bulunur. Evde yemeği beğenmediysem sizde ne yemek var diye açık büfe Atlı malikanesine inerim.şahane el işleri yapar sürekli projeleri vardır,ama dediğim gibi mutfakta şahanedir bir de burdaki mutfağı büyücek olsa ne harikalar yaratır kimbilir deriz.el birliğiyle çok leziz şeyler de sunarız biz (:Bir de bizi bizden alan fıkraları vardır ki onlardan bahsetmeden geçemem..evet komiksin İnci =))dünya tatlısıdır.çok çok severimdir.


büyük çoçuk Atlı; Baba Atlı'ya benzer olarak pek uzun,pek cool evladımızdır kendisi.Eskiden çok didişirdik, hala da didişmeye çalışır benle ben huyuna giderim artık onu zira o 25 yaşındadır ben 24 (: Gelecek vaad eden dj'imizdir bizim.İdealisttir bu konuda, belki öyle olmasaydı ..kim bilir nerdeydik bu hafta sonu değil mi?Pek deli Kocaelisporludur yine genlerden kaynaklı.Deplasmandan deplasmana,maçtan maça koşar 'Yenmek için Sevmedik' seni nidaları atar..İnşşat mühendisi çıkacak evlattır.

ortanca çoçuk Atlı;kendisi benden bir yaş küçüktür.kendi evinin ve bizim evimizin ortancasıdır.Rusya'nın göbeğinde Moskovada inşaat mühendisidir!biz daha üniversitede bebeyken her zaman bana makarna yaptırır,unutulmaz dialogların baş kahramanı olurdu.Yaz geldiğinde apartmanda bir hareketlilik,aşağı inmeler yukarı çıkmalar hep bir hareketlilik,hep bir film tabu partileri olurdu.kendini üvey ilan edendi.içi tertemiz,gönlü bol olandır.duygusal ve aynı oranda da komiktir..ayakkabı kutularımla var mısın yok musun oynamışlığımız bunu kamera kaydı yapmışlığımız var gerisini siz düşünün :)cidden bizim evinde ortancasıdır.bu sefer benle pek ilgilenmeyip beni burkmuş olandır aynı zamanda =/ama özünde bilirim ki o beni çok SeveR..ben ona ne zaman isterse makarna yapma sözü verip tutarım..

minik çoçuk Atlı; kendisine biz süt deriz (: ailenin en küçüğü olmasından mütevellit hem de pek tatlı beyazdır.Artık pek minikliği kalmayıp boylu poslu bir genç adam olma yolundadır o da abileri gibi.Bilgisayar,psp ne kadar elektronik oyun zerzevat varsa ilgi alanıdır.Ayrıca gitar çalar, muhteşem anlarda can alıcı espriler de yapar hiç durmaz (:

ve en nihayetinde ben varımdır bir de.Evlerinin kızı.tatlı krizlerinin akabinde kapı arkasında biten kelemekleri olan.Çok severler beni bilirim.Ben de onları çok severim.İyi ki bu evimize taşınıp ev almadan kendilerini dost olarak almışızdır.yollarımız ayrı düşmesindir.Amin.daha çok işimiz var..

bu arada İnciyle annemin lise arkadaşı olduğunu biliyor muydunuz?

*moskovadan bir kilisecik (:

Hamiş:pazar günü gelen mert cuma gidicektir.bizi üzücektir =( hüf..dün akşam deniz esintisiyle dona dona nargile içip kah gülüp kah düşündüğümüz olmuştur (: atlı brother's semih beyler ve kardeşceğizimle.

dip ps: sadece makarna değil.şahane börekler,salatalar kurabiyeler de benden sorulur.duyrulur (:

4 yorum:

NABER? dedi ki...

Atlı ailesi basın açıklaması:
"Ailemiz hakkında yapılan açıklamalar etkileyici ve gerçeğe çok yakındır. Lakin ortanca Atlı olarak üzerinde durmak istediğim konu kelemek lakaplı,ailemizin dostu,kötü giyinenlerin düşmanı B*'nin kendisiyle ilgilenmediğimi düşünme yanılgısıdır. Ortanca Mert şu an ciddi bir iş adamı olma yolunda iki adım ileri bir adım geri giderken, kafasındaki düşünceler onun davranışlarını az da olsa etkilemektedir. Bu davranışlardan bazılarının da eskisi gibi olması beklenilmemelidir..Tek bir gerçeği vardır ki, o da Katrcglu ailesinin üvey evlatlığı sınavında orta öğretim puanı dahil 355 puan aldığı ve artık öz evlatlık hazırlık sınıfını da bitirmek üzere olduğudur. Üst kat komşuları olarak görmemekle beraber bu aileyi kendi ailesinden de ayırmamaktadır. Hatta İzmit'e geldiğinde çaldığı ilk kapının kendilerinin olduğu da unutulmamalıdır. Duyduğu sevgi büyük, mütemadi ve sağlam temellere dayanır. Zamanında balkonda çekirdek çıtlayarak kurulan hayaller unutulmamıştır. Dumurrr,olunacak durumlara haala dumurrr, olunabiliyordur. Sadece süre kısıtlı olduğundan sanki bu çocuk kelebekle ilgilenememiş gibi gözükmüşse,affolsundur. Ortanca Atlı okuyan ve okutana sevgi ve saygılarını sunar."
p.s.: Not defterine yazdıklarını okudum, bu sefer anladım edebiyatı.

öpüyorum.

keLemek dedi ki...

ve işte bu yorumun yazarı
benim CANIM.mertuşkamdır!
2. kardeşim olsa bence bu kadar sevmemdir.
evet.
birazdan evdeyim (:

MizahiGeveze dedi ki...

NE çok Atlı var sizde :D bu konularda bizimkiler "yaya" kalır sizinkilerin yanında :D

keLemek dedi ki...

=)
Bora-Man
kesinlikle hemde