Pazartesi, Ağustos 9

Sıcaklarda yazmak yazmak ve yazmak

Nem bulutuyla gezmek/yaşamak ne demek hepimiz öğrendik son günlerde. Deli gibi korkuyorum sıcaktan.Sonraki yılları düşündükçe hele ne olacak acaba diyorum.Haberiniz vardır geçtiğimiz gün (dün değil ondan önceki gün yani) buzullardan Manhattan büyüklüğünde bir buzul kopmuş.Ve onun kopmasıyla birlikte deniz sularında soğuma iklimlerde değişme bekleniyormuş bilim adamları da o etkileri aratırıyorlarmış.Mış ve yine mış..neler bekliyor bizi.gelecek nesilleri.
gelecek nesiller valla dünya eskidi benden söylemesi.Zaten bizde son demlerine yetiştik..


Bense şu sıra üzerimdeki ağırlığı (neme inat) atıp ne kadar kariyer kelimesini içeren site varsa orda fink atar oldum. Cv'm havada uçuşuyor.Zira işime tahammülümün son demlerindeyim ki haftaya salı minik bi operasyon gereği ara vereceğimde.Şimdi gün sayıyorum misal. Evet okuyucu insanın enerjisinin çalışma isteği ve şevkinin olupta enerjisini doğru yönlendireceği bir işinin olamaması en en acı durum.Zira hayatın en büyük kısmı iş yerlerinde işte geçmiyor mu?Eylül ayında güzel şeyler olucak. biliyorum. hissediyorum.Evrene de kafi derecede enerji sinyal umut ve pembe bulutcuklardan gönderiyorum..pls(:



Haftasonu konser planımız ne yazık ki konserin İptal!edilmesiyle suya düştü..napalım olsun dedik..önümüzdeki konserlere ve günlere bakacağız..bir de sıcakta insanın hiç bir şey yapası gelmezken ordan oraya, ordan oraya ve yine ordan oraya seyahati zor ..
Hoşgeldin ya şehri ramazan diyeceğim ama birden çok yaza geldi yahu 11 Ayın sultanı.Yani geçen sene bir şekilde New Yorkta geçirmiş ve farkına varmamıştım da hani şimdi sahurun sadece karpuzdan oluştuğunu hayal ediyorum..Reklamlar bile değişti, artık tatlılar dondurma masanın etrafındakiler yazlık kıyafetli insanlar.. Kurban bayramı da bahar tadında geçicek zaten kış gelse gelse şubatta gelir diyorum ben.
Ve tüm yukarıda görmüş olduğunuz kareler benim şu sıra pek burnumda tüten çiçeğimin söz'ünden bir gün önceki kareler.. Pardon en üstteki karede kuaföre gidiyoruz 'söz günü' o gün .. ve onların bahçesinde kahvaltının keyfi anlatılmaz yaşanır..hiç durmadan yenilebilir içilebilir...ve ben 3 öğün kahvaltı yapabilecek türden kahvaltıyı seven bir kişiyim..
Neyse sözün kısası serin günler..Çarçabuk biten haftalar dilerim..

Şimdiden iyi Ramazanlar yaşayana,dileyene..


yours


B*


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Burnunda tütmek karşılıklı bir his kelebeğim...
Hele bu aralar nerede kelebek görsem iç çeker oldum...
Dua et de bitsin bu hasret dua et de yanına geleyim...
Haftasonu kaçamaklarında baş adresin olayım...
Seninle herşey öyle güzel ki...Hele O bahçe kahvaltıları tarifsiz... :))
Güzeller güzelim herşey gönlüne göre olsun dilerim o cvler doğru adreslerde değerlenir ve çok severek yaptığın bir işin olur ;)
SEVGİLER EN KOCAMANINDAN...

svl dedi ki...

ikinizede göz kırpıyorum kızlar dostlugunuz daim olsun..

nergisce dedi ki...

operasyon mu? kötü bisey degildir insaAllah.
canim sanada iyi bir ramazan diliyorum, yazan kahvaltiyi seven kisi.

keLemek dedi ki...

kahvaltıya gelçem ben size yine!banane (:
ayrıcaa olucak olucak..inşalahh :)))

keLemek dedi ki...

Sevalcim öpüyoruz biz de senii :))saolasın..

keLemek dedi ki...

Yok nergiscem yıllardır ertelediğim aslında 18 yaşında olmam gereken bi operasyon nefes almama engel durumları ortadan kaldıracagız (: o kdr
saolasın canım..