Salı, Haziran 30

Tak tiki tak tiki tak

o kadar çok mevzu var ki yazılabilecek.ne yaptım ne ettimin haricinde.
koşturuyorum mütemadiyen bir ordayım bir burda..eğitimdi,şşşt operasyonuydu cidden klonlama olsaydı da bir diğer B* hanımda işin ucundan tutsaydı diye iç geçiriyorum...
Sıcağa tahammülüm yok yahu benim yok..klima ile gezesim var hep.
sürekli uykum var bir de.hayır yatınca niye uyuyamıyorum onu anlamıyorum.
sorgulamayı düşünmeyi bıraktım bir de.'anı yaşa' felsefesiyle dolup taşmak istiyorum herkese bunu aşılamak istiyorum herkes'i 'z' ile yazanlara o öyle yazılmaz demek istiyorum :)

2 hafta sonra bu akşam ak koyun ve kara koyun bir nevi belli olmuş olacak.eğer operasyon ak koyun yönünde seyir haline geçerse ondan sonraki bekleme süreci daha da sancılı olacak ama o sırada sana zaten açıklamış olacağım sende bana moral motivasyon konusunda destek olacaksın blogların bi'tanesi ...evet bu güzide misyon senin..

ayrıca sürekli neşeli bir insan olarak anılmak ne zor yahu yada gülümsemekle özdeşlendirilen...bir anlık durgunlukta durağanlıkta hemen 'ne oldu?' 'neyin var' soruları diziliveriyor.istemiyorum onu da,sevmiyorum..tamam karşı taraftakilerin ilgilendiğini gösteriyor bu ancak bir problemi olan ve paylaşmak isteyen insan zaten paylaşır anlatır bak 'bu bu oldu der' en azından ben derim arkadaş... Bir de gerçekten kötüysem,mutsuzsam feci susarım ben arkadaş.Yeri gelir bağır çağır haykır derler o halimi tercihen.Ben bir kenarda dururum öylece susarım.. Her şey yüzümden okunur.Telefonda mesaj atarken bile yazdıgım mesajı yaşarım.Karşımdakiler çok eğlenir o sıra.Sonra bir yemek yemem varmış ki tok insan bile acıkırmış.Bir keresinde su içerken suyu bile ab-ı hayat suyu gibi içiyorsun demişlerdi bana..Dostların yalancısıyım (:


**adalardaki buz gibi limonata.
ne güzeldi.
*Yeşh'mimi özlediğimi ve onun adına sevindiğimi biliyorum..Başladığı gibi devam etsin umarım umarım umarım...=)*benim adıma da sevinmek istermiş.yakında diyebilmek isterdim..




ve ben aslında


Sen beni bir dinlesen bir konu olurum...
Sen beni bir izlesen bir film olurum...

4 yorum:

absalom dedi ki...

elemek şşşşt diye operasyon mu olur yahu?
operasyon dediğinin şöle havalı bi ismi olur...
çöle fırtınası...
kod adı; kobra felan eheheh.

neşeli insan olarak anılmak zordur efet...kendimden biliorum...zaman zaman da "a sen rol yapıyosun her zaman mı bölesin yok yok olamaz" triplerine maruz kalırsın...

iki dakka hislenemezsin...
insanlık hali ulan bu dağılınnnn diyemezsin...
ah ahhh.

yalnız
"Sen beni bir dinlesen bir konu olurum...
Sen beni bir izlesen bir film olurum..."

kısmı feciydi :))
iddalıydı...

tamam dinliyoruz...
izliyoruz.

Adsız dedi ki...

sana ne kadar katılıyorum bır bılsen...noldu bıseyın mı var lafı benı yer bıtırır...olamazmı bıseyım....of ya :) bende aynen mesajda yansıtıyorum butun duygularımı :)

Unknown dedi ki...

Bsalom;

evet operasyonumun adı bu çok gizli saklı olduğu için (:
ben seviyorum bu adı..
evet hislenir arada insan ama
hislenmekle hırçınlaşmak bir midir bilemem =))

ve ayrıca
film güzel amaa ben alt yazıya takıldım...(:

Unknown dedi ki...

Dolunay;
birde benim mimikler falanda dahil olaya..gülüyorum,şaşırıyorum falan olduğu gibi (:
dışardan bakınca cidden eğlenceli.