Çarşamba, Ocak 5

uyumak ya da uyumamak..


Aralik ayindaki bahardan kalma gunleri cok ariyorsunuz degil mi?nasil ama Ocak ayina yakisan bu soguk..ancak ben huper super bi insan olarak bu sogukta uykumu oglene kadar muhafaza ediyor ve oglen 45 dkligina da olsa eve geliyor ve uyuyorum..

ayrica yine cemiyetler beni buluyor..ve hic sevmem!ama mecburen gidecegim..Tanri beni kirmadan benimle gelicek olan kuzenimi korusun.amin.
asil ay sonunda yureklerimiz pir pir eden ve hazirliklar yapacagimiz bir Nisanimiz var ki..dusundukce mutlu oluyorum..heyecanina ortak oluyorum cicegimin..bir de nisandan once kendisinin kendi basina ve benim basima sardigi bir sertifika sinavi olacagiz ki evlere senlik!neiseki nisana bi hafta kala gorusecegimizi dusuncesi kafi geliyor sevincime.

ve benim tum yazacaklarim gunduz aklimdayken aksama puff diye ucup gitmis oluyor..uzuluyorum.burkuluyoru..neise..muhtesem yuzyil da sahaneymis..carsambalari parseller gibi..ay daha panda beremin fotografini cekip koymam gerekiyor..fiyuu..yorgunum dostlarim yorgunum yorgun..!

yours
B*

2 yorum:

kelemeğin annesi dedi ki...

ay yüreğimi dağladın ..nerden çıktı berduşumun resmi..bu arada panda şapkan da bi harika...

keLemek dedi ki...

ayy anneeee
abartmasana yahuuuuuu
bende cok ozledim ama tamam yane