Cuma, Aralık 17

DI-Yaparız dedik Yaptık Oldu :)

bir önceki postta okumuş olduğunuz DIY projeleri işte burdaa TAAA-TAAAm...çok güzeller değil mi..ve bu iki bebekte benim!inciciğimin ellerine sağlık..tabi öncelikle anneciiiimde iyi ki almış bu parmaksız şeker şeyleri de bana da bir sürü eldiven olmuş...!
öncelikle biraz zorlandık, zorlanmadık değil.ne yapsak nasıl süslesek derken..ki kırmızı olanın danteli sinirlerini dahi zorladı incinin çünkü doğası gereği dantel eğri büğrü bi yapıya sahipti..ama şimdi kendisi mantolarımın ucundan çıkan yavruağsııı bi bebek!laa laa laaa...

Ayrıca 2. bir projemiz var ki..ben etsy etsy gezip gördüm gösterdim bundan istiyorum dedim..ve inciciiimde (elleri dert görmesin) ^_^ oturdu yaptı..yarım kol parmaksız kalın saç örgü desenli kolluk! çok cici oluyorlar, biri bitmiş hatta bir arkadaşı görüp hemen kızına götürmeye kalkmış..hemen modelin aynısını kopyalamalar, hemen protatip olmalar..lütfen yani lütfen..orjinal olalım :))

sizlerinde anlayacağı gibi incicim, marifetlidir maşallah.saolsundur ^_^herkese inci gibi bi komşu valla bence çok makbule geçer..oğulları da kusura bakmasın onlar rusyada fink atarken biz de burda evlat kontenjanını dolduruyoruz napalım =))

Ayrıca dün gitmiş olduğum 'Keşke'siz Bir Yaşam İçin İletişim' konulu seminer hakkında da yazacağım en kısa zamanda.Gerçekten sempatik biri Doğan Cüceloğlu ve o da 24 yaşındayken Amerika'ya gitmiş, hala hatrında anılarında..sanırım bu yaşlarda gideni pek etkiliyor o ülke =)

neise..süper haftasonları size!bize..hepimize..

5 yorum:

kelemeğin annesi dedi ki...

ellerine sağlık benim canım arkadaşımın...pek bi güzel olmuşlar.senin de o güzel ellerine çok yakışacaklardır.kokulu kokulu öpüyorum o güzel ellerinden..

keLemek dedi ki...

evet.saolsun inci çalışınca oluyor felsefesini benimsedi.nasıl güzel örüyor.gel sen sana da başlatıcam bişiyler..
:D kış gelorr kışş :D
bende öptüm çoklu!canımcım

Sıla Yılmaz dedi ki...

Dantelli süper! ellerine sağlık :))

keLemek dedi ki...

Di mi Siucum
o kadar tatlı duruyor ki montla da görmen lazım (:
xoxo

NABER? dedi ki...

patent almamis kadincagiz, nasil da kandiriyor annemi. pisluk=)