Perşembe, Mayıs 7

Mim :)


Evet işte şimdi ilk 'mim'im ile karşındayım blog..Belki ilk olduğu için belki de sorular epey düşündürücü olduğu için biraz zorlandım..Bug tarafından mimlenmiş olup işte cevaplarım diyorum...(sorularda zor olsaymış keşke diyorum :))


1. Kar$ı taraftan gelecek cevapların tamamen dürüst olacağına inanıyorsunuz.. Kim olduğu önemli değil isim vermek zorunda değilsiniz, en çok sormak istediğiniz 3 soru ne olurdu ?
Tüm sorularımı hep sorduğum için(aldığım cevapların dürüstlüğü tartışılır pek tabi),sormadan kendimi ifade etmeden duramadığım için o 3 soru yerine hayata tek soru sorardım dürüstçe söyle ne planların var hakkımda :)


2. Bir hobi ile ciddi olarak uğra$an bir arkada$ınız var.. Hatta bu i$i ilerleterek profosyonelliğe ta$ımak istiyor. Birden o soru geliyor kar$ı taraftan, size gelecekte $ansı olup olmadığını soruyor ve sizce hiç $ansı yok. Bunun olamayacığını du$unduğunuzu nasıl aktarırdınız kar$ı tarafa? Yada aktarırmıydınız ?
Açık ve net olarak söylerdim.Daha sonra bu seçimiyle mutsuz olduğunda mutlu etmek daha zor olacağı için en başındayken gerekçeleriyle ifade edip gerçeklerle yüzleştirmek daha mantıklı gelir çünkü

3. Sizce, " Adam gibi adam " tabirini kullanan bir insan ile " Helal süt emmi$ " tabirini kullanan iki insan arasinda ne gibi farklar vardır ?
Adam gibi adam olması gerektiği gibi aranan tüm özelliklerin tek bir bedende toplanmış halidir bana göre, helal süt emmiş ise daha bir gelenekselci tabir, ailesi de düzgün olan dürüst insanlar tarafından yetiştirilmiş insan evladı manası taşır gözümde.Ama helal süt emmiştir sonra riyakar ikiyüzlü olmuştur misal ama sanırım asıl kasıt helal süt emmişlerin bunları yapamayacağı yönündedir.

4. Çok basit.. $u anda ne istersin ?
Daha mutlu olabileceğim bir yer her açıdan,mutlu edeceğim insan,mutlu edicek insan...

5. Herkesin kendisi ile ilgili birtakım korkuları vardır değilmi ? Peki, sizin bugüne kadar kendinize sormaya en çok korktuğunuz soru nedir ?
Yazmaya dahi korkarım...

6. İnsanoğlu bu.. Bazı zamanlar gelir " Lanet olsun bu hayata, Nefret ediyorum bu hayattan " tarzı cümleler kurar.. Sizin kurmanızdaki en büyük etkenler nelerdir ?
Hiç o kadar ileriye gitmedim,gitmekte istemem..Özellikle kaçınırım.korkarım bile o kelimelerden..Ancak bazen insanların alabildikleri korkunç haller hayata karşı sorgulatıyor beni..


*bende okuyucularımı mimliyorum..isim vermeden..yorumda bırakabilirer maksat soruların zorluğunda kaybolmak...okuyucularım yorumcularım =P





5 yorum:

tuğçeadaş dedi ki...

4. olsun diliyorum tiz zamanda...
2 gün önce yazsaydın, hıdır babadan rica ederdim ;)

keLemek dedi ki...

duyuyordur o bizi duyuyordur..zira kendisi zorlanmasın algılamada diye resim çizmeyip yazdım satır satır :)

Unknown dedi ki...

Pek bi melaike gördüm seni ya :) Bu kadar melek olma kötü bişey gelir başına mazallah iyilerde önce gider ayrıca :)

keLemek dedi ki...

hıh diyorum kinayeye ve Türk filmi tadındaki finale..
iyiler erken ölürmüşş..hıh.

Adsız dedi ki...

4 4 4 4 4 4 4 4

dualarım hep seninle allahım herşeyi gönlüne göre versin bitanem...

4. biran önce gerçekleşir inşşşşşşş