Pazar, Mayıs 10

Annem'e...


Herşeyim'e

Sana dair yazılabilecekler,sana dair anlatılabilecekler o kadar fazla ki...Her zaman hayran olduğum her daim örnek aldığım sevgisiyle sabrıyla anlayışıyla beni sarıp sarmalayan sen..

Tüm güçlükler(asla kolay olamayan) karşısında dimdik her zaman pozitif olan sen...Anne,sırdaş,arkadaş dost herşeysin benim için...Daha da fazlası çoğu zaman..Her zaman...

Ve ben senin gibi bir meleğin çocuğu olduğum için dünyanın en şanslı insanıyım.Herşeyin en mükemmeline layıksın...Bu gün değil hergün senin günün..Çünkü olabilecek en mükemmel anneden daha da mükemmelsin sen..

Günün kutlu olsun...

Seni çok ama çok seven kızın..

not:Biricik teyzoşcuğum senin de günün kutlu mutlu olsun...

5 yorum:

Bugra dedi ki...

$emsiye.. :))

Biraz geç oldu biliyorum.. Benimde gününü kutladiğimi iletirseniz sevinirim efenim :)

Adsız dedi ki...

anneler gününü kutluyorum biricik annenin (: çok öpüyorum yanaklarından ellerinden...seni doğurup böylesine güzel yetiştirdiği için ona binlerce kez teşekkürler...ikinizi de çok seven rabişiniz :)

keLemek dedi ki...

-şemsiye değil o bug =)
tesekkürler..

-çok öptük çok :)

Unknown dedi ki...

Sen Allahın lutfumusun bana?İyiki doğmuşsun ;iyiki senin annen olmuşum.bana melek diyen sen:O saf ve temiz kalbinle nesin acaba?ben seni anlatacak kelime bulmakta zorluk çekiyorum....seni çok seviyorum.Allahtan dilerimki sana da senin gibi evlat nasip etsin....

keLemek dedi ki...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bnm!