Cuma, Aralık 31

Ho Ho Ho.2011


2011 inan çok beklentim yok..2010'dan daha güzel geç..sağlık sıhat dolu ol..bana azıcık pozitiviizm getir gelirken bu kadar..güzel bi işe de hayır demem inan olsun..

merryy krismısss everybodyyy

ne derler bilirsiniz..
wish&hope.
yours sincerely B*

Salı, Aralık 28

2009vs2010

Pazar, Aralık 26

think positive!

deniyorum deniyorum olmuyor..hic bi zaman hic bi bardagin dolu tarafini goremiyorum..ve en yakinimdakiler bundan cok sikayet eder oldu..bakis acim sabitlenip kalmis..ya da hep bos bardaklara denk geliyorum.bilemiyorum..yilbasi vs. ruhum da yok.calisasim da.uyuyasim da.uyanasim da.
selamlar.


Perşembe, Aralık 23

sakin

bu fotografi cektigim gun dun gibi.aslinda ustunden 1 yil ve kusur gun gecti.gordugum en guzel gun batimi ve en guzel nehirdi okula kiyisi olan.ve ben o gun.hayatimda hic olmadigim kadar sakin.telassiz ve kendimi unutmus haldeydim.

Salı, Aralık 21

git-geL


bi ara cok kafam atti.

ay cok tutuldu.

ben saman aleviydim.yandim sondum.

bir is yeri icin gerekli olan 4lu de bunlardi

Cumartesi, Aralık 18

NOKTA..

edit:

fevriyim-fevrisin-fevri!
ayrıça ne alakası var (:

Cuma, Aralık 17

DI-Yaparız dedik Yaptık Oldu :)

bir önceki postta okumuş olduğunuz DIY projeleri işte burdaa TAAA-TAAAm...çok güzeller değil mi..ve bu iki bebekte benim!inciciğimin ellerine sağlık..tabi öncelikle anneciiiimde iyi ki almış bu parmaksız şeker şeyleri de bana da bir sürü eldiven olmuş...!
öncelikle biraz zorlandık, zorlanmadık değil.ne yapsak nasıl süslesek derken..ki kırmızı olanın danteli sinirlerini dahi zorladı incinin çünkü doğası gereği dantel eğri büğrü bi yapıya sahipti..ama şimdi kendisi mantolarımın ucundan çıkan yavruağsııı bi bebek!laa laa laaa...

Ayrıca 2. bir projemiz var ki..ben etsy etsy gezip gördüm gösterdim bundan istiyorum dedim..ve inciciiimde (elleri dert görmesin) ^_^ oturdu yaptı..yarım kol parmaksız kalın saç örgü desenli kolluk! çok cici oluyorlar, biri bitmiş hatta bir arkadaşı görüp hemen kızına götürmeye kalkmış..hemen modelin aynısını kopyalamalar, hemen protatip olmalar..lütfen yani lütfen..orjinal olalım :))

sizlerinde anlayacağı gibi incicim, marifetlidir maşallah.saolsundur ^_^herkese inci gibi bi komşu valla bence çok makbule geçer..oğulları da kusura bakmasın onlar rusyada fink atarken biz de burda evlat kontenjanını dolduruyoruz napalım =))

Ayrıca dün gitmiş olduğum 'Keşke'siz Bir Yaşam İçin İletişim' konulu seminer hakkında da yazacağım en kısa zamanda.Gerçekten sempatik biri Doğan Cüceloğlu ve o da 24 yaşındayken Amerika'ya gitmiş, hala hatrında anılarında..sanırım bu yaşlarda gideni pek etkiliyor o ülke =)

neise..süper haftasonları size!bize..hepimize..

Cuma, Aralık 10

İşte O Körpü!



işte sevgili izleyenler, canım okurlar kıymetli mi kıymetli takipçilerim...!

aşağıdaki yazının yorumlarında bahsi geçen köprünün farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları sizlerledir..!








sevgili Kelemeğin'iz sizler için (biricik Çiçeğim ve onun vicdanı) çekti...

taa taaaaaam..ışıltıyı seviyorum ne yapayım..


süper tatiller.kar'a soğuğa dikkat..
ben mi..marmara bölgesi dolaylarında olacağım..kesin talimat var (:

xoxo
yours
B*

Perşembe, Aralık 9

Selam Ederim

bu sene yaz tatilimi yaparken, denizin içinde kulaç atarken ısrarla bu anı hafızana kazı,suyun tenine deyişini hatırlarken zorlanma, ne güzel bu dalgalar diye kendime söylemiştim..Antalya'da her sabah erkenden yollara dökülüp deniz keyfi yapmak bambaşkaydı..Şimdi mi? hala öğlen saatlerinde ısıtan güneşle o günleri yad ediyor şereflerine şu fotoğraftaki buz gibi kolamı kaldırıyorum..
ayrıca bu kola o gün yanımda olan, her daim kalbinin bi kenarında olduğum.şimdilerde bana küsmüş olan biricik çiçeğim'e gelsin..

bir de unutmadan.sürekli ne aldım ne giydim moda blogu tutanlar varya..bir kaçınız hariç size laflar hazırladım ama neyse..her şey moda, çanta ayakkabı, vs. değil..biraz daha makul tutkularımız olsa..ya da ben o kadar har vurup harman savuracağım zaman/nakit ikilisine kavuşsam da hasetlenmesem.değil mi.adaletin bu mu dünya.com..

çavv bellas!

Çarşamba, Aralık 8

Perşembeden Bildiriyorum.

Merabayın,

Genelde facebook tırı vırılarını takipte geç kalırım..çok fazla cidden bakmam çünkü.ne bir tarlam olmuştur ne de bilmem kaç yıllık üyeliğimde 5'i geçen video paylaşmışımdır.İzlemiyorum bile.Bilmiyorum neden..Sadece fotoğraflara bakıp çıkıyorum..Mesaj yorum vs. varsa onlar..Ama içimde kalmasın istedim..Yapamadım geç kaldım diye..Çocukken 'Ay Savaşçıları'nı nasıl severdim ben arkadaş..Böyle hoooop diye kıyafetlerinin değişmesi vs. nasıl hoşuma giderdi.Bir de onlar da iri gözlü ya sanırım ondan yakın hissederdim kendime çok ^_^

ve evet yukarda görmüş olduklarınız da benim nacizane yeni kitaplarım.2 yıl aradan sonra tekrar öğrencimsi olmama yardım edicek.Sertifika almamı sağlayacak kitapçıklarım..Konular üzerlerinde yazdığı gibi pek iç açıcı değil..
hele hukuk'lu olandan tırım tırım kaçıcam gibi.Çiçeğimle gene sınıf arkadaşı olduk ama bakalım başarılı olabilecek miyiz.Hele o, onca nişan telaşının içinde..neise.ben özetlerimi tarayacağım ona faydası dokunsun diye..

Bu arada ne derler bilirsiniz merrryyy Xmas...

çam ağacı istiyorum ben..^_^

Salı, Aralık 7

İş yerinde bir Ben (:


Sürekli yan taraftaki arşive bakıp aslında bir ay içersinde ne kadar az yazdığım konusunda hayıflanıyorum..Zaten benim en mükemmel en muhteşem yaptığım eylem hayıflanmak..Kimse elime su dökemez o konuda!Farkındayım..

gerekiyorsa sizin yerinize bile hayıflanırım ve işin ilginci bundan hayıflanmam!öyle keyifli bişiydir benim için..

neise.ne diyordum işte bu ay daha çok yazacağım diye sözler verirken kendime öyle olamıyor ne yazık ki..Bir kere fotoğrafsız yazı yazmayı sevmiyorum..Fotoğrafları azcık bi fotoşopta şoplıyıp sora flickre ordan buraya derken saat 23.00 suları oluyor ve ben uyumaya geç kaldım diye panik oluyorum..komik ve tembelim değil mi (:

velhasıl kelam üşenmedim sizler için yeni yerimizden odamın manzarasını, masaüstümün en favori köşesi ve cici bacaklarımı! =P çektim..

Bu arada her iş yerinde olduğu gibi bizim iş yerimizinde iki yüzlüleri, cahil cüheylaları baştan aşaağı süzenleri mevcut..İyi insanlar yok değil..var onlarda Allahtan.Sabahları denize karşı çay simit kahvaltı yapıyoruz onlarla :)ama o manzara önü masa konusu dahi olay olabilecek olay yaratabilecek profesyonellikten uzak insanlarla çalışınca ben..elimde olmadan içimdeki cadalozu ortaya çıkartıyorum..Aslında pek bir şey yapmadım..Burası benim masam ben oturacağım burda dedim ve uzatmadım.Hem yıl olarak hem de pozisyon olarak kıdemime güvenerek..Eğer benim üstüm olacak profesyonel!kişi tanıdığı olan altımdaki kız için masanın lafını yaparsa önce masayı ardından kendisini 6.kattan atacağım..gıcık insanlar nolacak..



hepinize şahane çarşambalar..

yılbaşı geliyor farkında mısınız?oo may gudnıs!

Pazar, Aralık 5

sakarlar'a



sizde benim gibi duran eşyalara çarpanlardan mısınız?ya da düz yolda takılan türden,
yine aynı benim gibi..sonunda benim ve bizlerin suçu olmadığını keşfettim..sizlerle paylaşmayı boynumun borcu bilirim!

halaaa luu yah! (:

Perşembe, Aralık 2

Mimmi$ :)

bloglar arasında gezinirken bir mim okudum ve öyle hoşuma gittiki..yazının sonundada bu mim'i okuyanlara gönderiyorum yazıyordu bu arada,

Mim hayatınızda olan kişilerle yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yazındı,
ımm dedim şimdi düşünecek olursak..
öncelikle


inci&Atlı ailesi; onlarla akşam yemeği çay sohbetleri tatlı muhabbetleri ve film keyiflerine bayılıyorum.inciyle olan sohbetlerimizi de seviyorum( bol alışveriş konulu:))
teyzemLer; idda ederim ki teyzem dünyanın en muhteşem aşçısıdır.ve benim kendim için mübalalıı sözüm olan 'elimi suya soksam su tatlanır' lafını teyzem hak eder..yalnız ben kendisini pek övemem..bi kere ev yapımı yoğurdunu övdüm sonra yoğurdu tutmadı uzun bir süre.Eniştem de muhteşem bir aşçıdır,salatası balığı nefis olur..onlarla yemek yemeyi seviyorum^_^
kuzencim; en az hafta bir bana gelmesini ve durdurak bilmeden konuşmayı seviyorum onla. arada bir ona dizi açıyorum ben izliyormuş gibi yapıp onu kitliyorum önüne komik oluyor (:
ananem; ondan özlü söz duymaya bayılıyorum.sohbetlerimiz efsane olur o türden :)
merv'm; akılı başlı olgun duruşuyla bana akıl versin.arada beni sakinleştirsin.bunu seviyorum.
iknuş'un; ankaradan gelişisini.hadi NY'a gidelim yaa deyişini
Denimomla; bekarlığa vedalarımızı planlamayı, yıllar öncesini sonrasını konuşmayı..daha sık görüşme çabamızı seviyorum.
Yeshle; yapılan tüm kaçamakları, gezmeler, tozmaları ani planları..her an hayatımda oluşunu seviyorum


görüldüğü üzre görüşme üzerine kurulu bir düzen benimki, daha çok görüşmeli.zira onlar uzak ya da ben uzağım..ya da hayat meşgalesi zımbırtısı..ama biri eğer yüreğinizdeyse mekan zaman fark etmiyor..







* fotograflar konuyla alakasiz..inci'nin saglikli gidalari..
hele o minik biberler yok mu ici enfes peynir doluu..harikalardi harika! made my Inci
yine (:

edit büdüt:ben ki şu sıralar aklı başında olmayan kimse..şu yukardaki 2 satırlara dahil etmediğim çiçeğimden bin trilyon tane özrü borç bilirim..ancak kendisiyle belli başlı değildir yapmayı sevdiklerim.o gelsin.ben gideyim.sadece birlikte 'bi yerde' olalım.onla olayım bana yeter..ben arada (bu sıralar kafam binparçayken)eşşeklik ederim..o da bana tepsisini tutturmaz..ben de oturur ağlarım.olur biter..

esenlikler..

Çarşamba, Aralık 1

Hunter Games-Açlık Oyunları Serisine Güzelleme ^_^

çoçukluğum orta okul yıllarım ve lise zamanlarım (sınav zamanları bile dahil) (bkz. ÖSS)kitap okuyarak geçmiştir benim.
çoçukluğumda annemden yadigar Kemalettin Tuğcular okunmuş, ortaokul yılları İpek Ongun'un genç kız serisiyle geçmiş ve lise yıllarıma denk gelen Harry Potter çılgınlığına denk düşmüştüm.Bir de arada hatırlayamadığım niceleri..
severim yani severdim kitap okurken gözümde canlandırmayı kahramanlara siluet vermeyi seslerini oturtmayı..
sonra günlerden bir gün ben Sosyoloji öğrencisi oldum.ve benim keyifle yapmış olduğum okuma eylemi bana dayatılmaya zorla yaptırılmaya başlandı.okumazsam anlamazdım, okumazsam vizede yazamazdım okumazsam olmazdı..
takdir edersiniz ki okumayla arama husumet girmiş oldu.artık sayfalar itici minik karakterli yazılar başımı ağrıtır olmuştu.
.
mezun olalı bu haziranda 2 yıl oldu..biz tabi eski mağrur ve düzeyli ilişkimize geri döndük..tabi teknolojinin aramıza kattığı bir internet gerçeği vardı ki okuma'mı biraz kıskandırdı, hatta hala kıskandırır..ancak hiç bir şey onun yerini tutamaz.kendisi gerçekten atlandığı anda eksikliği hemen hissedilen bir vazgeçilmezdir..en azından benim için öyle.
.
bir benim huyum olarak belki bir çoğunuzda da bu özellik vardır; o an akım yaratan çok ilgi gören vs. olan her 'şey' bende antipati uyandırır ve aksi yöne gitmeme neden olur.giymem takmam sürmem okumam gibi..

misal bir kaç yıl öncesinin furyası olan Elif ŞAFAK'ın AŞK kitabını ben henüz bitirdim..
şimdilerde ise muhteşem muhteşem bir kurgu eserlerinin 3.'ü kitabına başladım.biraz ondan
bahsetmek istiyorum size..


Açlık Oyunları aslında son yılların epey ses getiren bir kitabı. Suzanne Collins tarafından yazılmış olup benim de hayranı olduğum Stephen King gibi önemli bir yazardan inanılmaz övgü dolu sözler almıştır..
Sürükleyici bir kurgu, aksiyon ve gerçek olabilme imkanın olması beni okurken iyice cezbetmiş kitabı bir çırpıda okumama neden olmuştu.
Kitaba hiç eğreti durmayacak şekilde oturtulmuş biri bizi gözetliyor tarzı reality showları tadı mevcut.Ve bu tad inanın kitapta asıl sürekliyici unsur oluyor.

İkinci kitap olan Ateşi Yakalamak'ta ise olaylar iyice kızışıp zihninizde muhteşem bir şekilde şekillenip gözlerinizin önünde ceryan eder hale geliyor.

ve şu an benim okumakta olduğum Alaycı Kuş serinin son kitabı.. Ancak bu kadar ilgi gören ve yılın kitabı seçilen serinin 2011 yılında filminin çekileceği müjdesi kitap severlere duyurulmuştur.
Yalnız umarım diğer kitap uyarlaması filmler gibi hayal kırıklığı olmaz kitabın hakkını veren oyuncular ve çekim ile muhteşem bir seriyi izleme şansı buluruz..

evet editörünüz B* yazdı efendim sizler için..
Açlık oyunları serisini okuyun okutun..
esenlikler.