Cuma, Kasım 26

NR.39


NR.39 'u bilmeyeniniz yok heralde diye düşünüyorum..Yukarıda görmüş olduğunuz tüm bebekler şahane bir tasarım dehasının (İpek YILMAZ) 'ellerinden' çıkmakta..
Ürünler doğal gerçek deri ile bu giyilmeye kıyılmayacak hale gelmekteler..Yukarda gördükleriniz sadece bir kaçı, gün içersinde sitelerini açıp ürünlerine bakmak insanı yatıştırıyor inanın benim tek tek sarılasım geliyor her birine o kadar tatlılar ki.

Nişantaşında içinde bulunduğu binanın numarasını kendine isim yapan NR.39(ki eminim epey merak konusu olmuştur) 2.dereceden tarihi eser olan bu yerde hem ürünlerini ortaya çıkarıyor hem de satışını gerçekleştiriyor.Benim illaki yolum düşecek ve bu bebeklerden bir tane edineceğim..(kafaya koydum)
Moda olan, yoğun ilgi uyandıran her kıyafet, her ayakkabı her çanta bende tam aksi yöne kaçma isteği uyandırır her zaman.Bu asla farklı olmalıyım aman ben başkayım huu huu burdayım edasından değil.Otomatikman beğenemeyip kullanamıyorum..NR.39'da moda akımlarına takılmadan özgür bir çizgide her göze hitap eden bu şahaneleri ortaya çıkartıyor.

Eğer SİZ yok ben uzağım aman ne de güzellermiş derseniz ONLİNE satışları da mevcut..pek güzeller pek ciciler..
Bu arada ziyaretçi defterine bıraktığınız notlara özenle, tüm profesyonellikleriyle ve kibarlıklarıyla geri dönüyorlar.. Türk tasarımını Türk adını duyurabileceklerine gerçekten inanıyorum.Umarım hayalleri tek tek gerçekleşir..

daha fazlası için TIK TIK..


benim favorim hangisi söylememe gerek yoktur tahminimce (:

Ne derler bilirsiniz, bir kadının hiç bir zaman yeteri kadar ayakkabı ve çantası yoktur!(:


1 yorum:

STYLE M dedi ki...

bayiiiiiiiildim ;)