Perşembe, Temmuz 29

Suprise! (:


Bir an'ı paylaşıyorum.ve tasvir ediyorum.buyrun aşağıya..
tatilden yeni gelinmiştir.deniz tuzunun kokusu hala burnunuzda.bronzluğunuz üstünüzde.sıcaklar tepenizde.ama her güzel şeyin sonu olduğu gibi yıllık iznininizinde sonuna gelmiş size ayrılan süreyi tüketmişsinizdir.. Evde yalnızsınızdır üstelik..En güzel duygu rahatlaması olarak alışveriş yapacaksınızdır.Hemde mutfak için.Nutellalar,en sevdiğiniz meyveli yoğurt olan hüptirikler havada uçuşur pek tabi yazın vazgeçilmezi limonata da..Abartıyı sevmeyen bünyenize bir kaç poşet ağır gelse de evin yollarındasınızdır artık.

Eve girmeden posta kutunuzdaki yapışık kağıda bakarsınız birden.geldik yoktunuz bizde kargonuz var diyen türden..Göndericisinin adını gördüğüm anda uçar adım gittim hemen yakınımızdeki kargo firmasının şubesine..
Nasıl mutlu oldum, bir müddet bakıp zarfa, bir çırpıda açıverdim..yukardaki güzellikler çıktı karşıma. İlk seferde Aras Kargonun iş ahlağından habersiz bir çalışanı tarafından alınan yüzüğüm artık benleydi.
o kadar mutlu oldum ki.
.
Sibelcim.ne tatlı ne zarifsin..
düşünmen yeterdi ki benim derdim senin nişan kurdelandı, kendisi (duasıyla birlikte) şıp! diye çalışarak beni rengarenk kelebeklerin en mutlusu etti zaten.
.
tekrar çok ama çok teşekkürler NONİcim..
bu güzel telaşlı günlerinde herşey gönlünce olsun dilerim..çokta öperim :))
ayrıca blog.böyle güzel insanlarla yolumu kesiştiriyorsun ya.sende ayrı bir şukelasın ne diyim.
bir öpücükte sana.love ya!=P

super haftasonlari herkese..
yours B*

2 yorum:

Noni dedi ki...

Rica ederim canım ne demek ilki içime oturdu resmen hain Aras Kargocular neyseki ikincide başardım hii hii :) seni mutlu ettiysem ne mutlu bana canım, çok öperim seni!!!!

keLemek dedi ki...

Canımm Nonicim.
cok ama cok cok cok teşekkür! (: